Salturi cu Bicicleta pe BigAirBag

AIR DOME-ul nostru include două saltele de sărituri marca BigAirBag

Dacă ești pasionat de bicicletă, fie că e ea de Mountain Bike, BMX sau HardTail, noi suntem siguri că ai încercat măcar o dată o săritură

Dacă ai tras și câteva căzături, atunci vei înțelege și mai mult necesitatea unui Airbag

La Straja Extreme Park, poți foarte ușor să îți exersezi toate aceste sărituri, dar în condiții de siguranță. Și, mai ales, fără durere. IAR PENTRU CEI CARE VOR SA INCERCE PENTRU PRIMA DATA UN TRICK NOU, INSTRUCTORII NOSTRI SUNT PREZENTI PE TOT PARCURSUL PROGRAMULUI.

SIGURANTA PARTICIPANTILOR FIIND CEA MAI IMPORTANTA PENTRU NOI!

LANDING

BigAirBag Landing este singura saltea de acest gen din Romania. Antrenamentul tau devine mult mai sigur cu o astfel de perna cu aer, deoarece imita o adevarata rampa de aterizare ce ofera o absorbtie mai buna a impactului decat intr-un foam pit. Este destul de ferma pentru a ateriza si a te indeparta de pe ea, dar in cazul in care saltul nu iti reuseste, BigAirBag Landing iti protejeaza caderea pentru a nu te rani.

FREESTYLE

Cea de a doua saltea este potrivita pentru, exact asa cum ii spune si numele, FREESTYLE. Ai anumite trick-uri pe care iti este frica sa le incerci? Sau le-ai tot incercat, insa aterizarea este cea mai dureroasa? La noi poti exersa in siguranta orice „nebunie” care iti trece prin minte. 360, 720, back flip, front flip, tailwhip etc, toate au fost incercate deja la noi.

TARIF

1 Persoană

50 lei per 2 ore
  • Ora suplimentară 30 lei / persoană

1 Persoană

90 lei per 4 ore
  • Ora suplimentară 30 lei / persoană

PROGRAMARE AIRBAG

Punerea in functiune a airbag-urilor poate depinde de multi factori, cei mai importanti fiind cei meteorologici. De aceea, serviciul este disponibil doar pe baza de PROGRAMARE. Va recomandam sa ne contactati cu cel putin 3 zile inainte.

Intrarea in parc se face pe baza de formular. Acesta se poate descarca de mai jos sau completa direct la noi

FII LA CURENT CU NOUTĂȚILE

FOLLOW US

ro_RORomanian