TABERE DE SCHI & SNOWBOARD 2023

Oportunitatea de a te bucura de vacanță într-un mod cât mai inedit

START uneia dintre cele mai așteptate tabere ale noastre
TABĂRA DE SCHI ȘI SNOWBOARD

Când spui Straja Extreme Park te gândești la vară, biciclete și tabere de mountain bike. De peste 6 ani ne-am dezvoltat și evoluat pentru a vă aduce cele mai tari experiențe în ceea ce privește taberele de bicicletă.

Ceea ce mulți dintre voi nu știu este că noi suntem prezenți de peste 18 ani în domeniul activităților recreative în timpul sezonului de iarnă.

Taberele sunt un loc bun în care cei mici pot să socializeze cu alți copii de vârsta lor, să se dea pe partiile din Straja alături de instructori autorizați, să se bucure de zăpadă și să rămână cu cele mai faine amintiri.

Tarif: 2590 RON

Ce oferim?

5 nopți de cazare cu 3 mese pe zi

Cazarea se face în camere triple la Cabana Taho, iar masa se va servi la unul dintre restaurantele partenere din Stațiunea Straja.

5-6 ore de schi/snowboard pe zi

Orele se desfășoară cu instructori autorizați.

Skipass inclus în preț

Activități adiacente

În fiecare seară, timp de 2 ore, beneficiază de activități precum analiză video, workshop balance board, workshop mentenanță echipamente etc.

Poze profesionale

Amintirile create la noi vor fi păstrate și ca fotografii, realizate de un fotograf profesionist.

Cadouri la sfârșit de tabără

La final îi vom surprinde pe cei mici și mari cu cadouri reprezentative teberei la care au participat.

Program tabără:

Check-in-ul se va face începând cu orele 16:00, iar check out la orele 12:00

La sosirea în tabără, fiecare participant va primi câte un program detaliat cu zilele pe care le vom petrece împreună. Veți știi în fiecare zi unde ne dăm și ce activități facem.

Înainte cu două săptămâni de la începerea taberei, veți primi un mesaj cu toate informațiile despre locație, ore sau ce trebuie să conțină bagajul.

Cazare și masă:

Cazarea se face în camere triple la Cabana Taho. Aveți inclus mic dejun, prânz și cină (în funcție de ora de intrare sau cea de ieșire).

Masa se va servi la unul dintre restaurantele partenere din Stațiunea Straja.

Vă rugăm să nu le puneți la pachet copiilor dulciuri sau sucuri. Meniurile sunt gândite pentru efort fizic, iar orice exces poate provoca disconfort.

Echipament schi/snowboard

Echipamentul nu este inclus în tariful taberei. În cazul în care nu dispuneți de acesta, noi vă punem la dispoziție un centru de închirieri de unde puteți alege.

În cazul în care alegeți să vă echipați la noi, un instructor va asista si va recomanda un echipament potrivit nivelului vostru. Vrem să ne asigurăm că încălțămintea va fi comodă, schiurile/snowboardul potrivite pentru înalțimea și greutatea voastră.

Tarife închirieri:

Alte informații:

Participanții vor fi împărțiți pe grupe în funcție de nivelul fiecăruia. Programul se poate modifica în funcție de condițiile meteorologice. În afara activităților outdoor, copiii vor avea prilejul să participe la jocuri de cabană, să socializeze și să își dezvolte munca în echipa. Ultima zi e rezervata unui party special, de unde nu vor lipsi diplome, premii și multe alte surprize.

CUM MĂ ÎNSCRIU?
Primul pas este completarea FORMULARULUI DE INSCRIERE

ATENȚIE numărul de locuri este limitat!

  1. Formularul se complezează și semnează (dacă participantul este minor, trebuie semnatura unui parinte sau a reprezentantului legal).
  2. Formularul de inscriere completat se trimite automat catre noi pe adresa de email contact@strajaextremepark.ro.
  3. Apoi veti fi contactat de o persoana din STAFF-ul nostru pentru a va confirma daca exista locuri disponibile pentru perioada selectată.
  4. Dupa o serie de intrebari legate de nivelul participantului, veti depune un avans de 1000 lei, in termen de 2 zile lucratoare.
  5. Restul sumei se va achita până cel târziu 1 februarie 2023.
  6. Locul este rezervat doar dupa ce va oferim noi confirmarea respectarii pasilor necesari pentru inscriere!

Tarif: 2590 RON

ATENȚIE!! Doar completarea formularului și trimiterea lui NU înseamnă o confirmare a locului.

Avansul nu este returnabil.

Dacă mai ai întrebări, îți stăm la dispoziție!

Ne poți contacta oricând pentru mai multe detalii legate de tabăra noastră de schi și snowboard.