Mini tabără de biciclete PENTRU COPII 2024

Introducere în Mountain Biking

Dacă micuțul tău este pasionat de aventură și își dorește să descopere bucuria ciclismului în mijlocul naturii, atunci tabăra noastră este alegerea ideală.

Se adresează copiilor care doresc să învețe cum să coboare în siguranță un traseu de mountain biking.

De la tehnici de pedalare și frânare la abordarea traseelor ușoare și captivante, fiecare zi va fi plină de aventură. Fiecare coborâre în pantă sau fiecare obstacol depășit este o realizare care își lasă amprenta în sufletul lor, încurajându-i să își depășească limitele și să exploreze noi orizonturi.

Tarif: 1990 RON

Ce învăță?

Tehnici de mountain biking

Copiii vor învăța și vor dezvolta abilități tehnice fundamentale pentru mountain biking, cum ar fi controlul bicicletei în diferite condiții de teren, cum să abordeze coborârile și urcările, cum să facă viraje strânse sau să treacă peste obstacole.

Lucru în echipă și socializare

Participarea la tabăra de mountain bike îi încurajează pe copii să lucreze în echipă, să comunice eficient cu ceilalți cicliști și să își dezvolte abilitățile sociale într-un mediu nou și stimulant.

Siguranță

Este esențial ca participanții să învețe regulile de siguranță pentru mountain biking, inclusiv cum să poarte echipamentul de protecție corect și cum să evite accidentele pe traseu.

Depășirea limitelor personale

Prin depășirea obstacolelor și îmbunătățirea abilităților lor de ciclism, copiii învață să își depășească propriile limite și să își dezvolte încrederea în sine.

OBIECTIV

Ne propunem ca în zilele de tabară, copiii să înlocuiască telefonul sau tableta cu bicicleta. Uităm de oraș și ne întoarcem în natură. Peisaje de vis și trasee special concepute pentru MTB, acestea ne sunt ACASĂ în cele șase zile pe care le petrecem împreună.

Ce oferim?

 

 • Cazare 3 nopti/4 zile
 • 3 mese / zi, gustări și apă
 • Activități MTB supravegheate de instructori (un instructor la o grupă de aproximativ 5 persoane);
 • 6-7 ore pe zi petrecute pe bicicletă, pe traseele special amenajate de Mountain Bike
 • 2 ore pe seară activități adiacente (analiza video, workshop balance board, workshop mecanica bicicletei, curs prim-ajutor etc.);
 • Transportul local inclus
 • Bikepass inclus
 • Serviciul de Bike Shuttle pentru Stațiunea Straja
 • Poze făcute de un fotograf profesionist într-una din zilele din tabără
 • Cadouri de la sponsorii noștri și multe alte surprize

Cazare și masă:

Cazarea se face în camere triple la Cabana Taho. Aveți inclus mic dejun, prânz și cina (în funcție de ora de intrare sau cea de ieșire), desert, apă.

Vă rugăm să nu le puneți la pachet copiilor dulciuri sau sucuri. Meniurile sunt gândite pentru efort fizic, iar orice exces poate provoca disconfort.

Alte informații:

Participanții vor fi impărțiți pe grupe în funcție de nivelul fiecăruia. Programul se poate modifica în funcție de condițiile meteorologice. În afara activităților outdoor, copiii vor avea prilejul să participe la jocuri de cabană, să socializeze și să își dezvolte munca în echipă. Ultima zi e rezervată unui party special, cu tematică, de unde nu vor lipsi diplome, premii și alte surprize.

CUM MĂ ÎNSCRIU?
Primul pas este completarea FORMULARULUI DE INSCRIERE

ATENȚIE numărul de locuri este limitat!

 1. Formularul se completează și semnează (dacă participantul este minor, trebuie semnatura unui parinte sau a reprezentantului legal).
 2. Formularul de înscriere completat se trimite automat catre noi pe adresa de email contact@strajaextremepark.ro.
 3. Apoi veți fi contactat de o persoana din STAFF-ul nostru pentru a va confirma daca exista locuri disponibile pentru perioada selectată.
 4. Dupa o serie de întrebări legate de nivelul participantului, veți depune un avans de 690 lei, în termen de 2 zile lucratoare.
 5. Cu o lună înainte de începerea taberei din perioada aleasă, se va achita integral suma (adica 1300 lei).
 6. Locul este rezervat doar dupa ce vă oferim noi confirmarea respectării pașilor necesari pentru înscriere!

Tarif: 1990 RON

ATENȚIE!! Doar completarea formularului și trimiterea lui NU înseamnă o confirmare a locului.

Avansul nu este returnabil. Din cauza locurilor limitate, în cazul în care copilul nu mai poate participa la tabără, chiar și din motivul unei accidentări, contravaloarea taberei NU SE RETURNEAZĂ.

 

În momentul sosirii la noi, trebuie să prezentați o adeverință de la medicul de familie care atestă faptul că participantul poate desfășura activități fizice.

ECHIPAMENT OBLIGATORIU

 • Bicicletă mountain bike
 • Cască
 • Genunchiere
 • Cotiere
 • Bluză cu mânecă lungă
 • Pantaloni lungi
 • Mănuși de bicicletă
 • Geacă ploaie impermeabilă
 • Rucsac pe care să îl aibă la ei atunci când sunt pe traseu (să încapă geaca de ploaie, un tricou de schimb și sac de hidratare sau bidon apă).
 • Sac de hidratare sau bidon apă (să îl aibă cu ei mereu pe traseu)

Puteți închiria de la noi:

La sosirea în tabără, fiecare participant va primi câte un program detaliat cu zilele pe care le vom petrece împreună. Veți știi în fiecare zi unde ne dăm și ce activități facem.

PROGRAM TABĂRĂ

JOI: check-in dupa orele 16:00

MEET & GREET

19:00 – 20:00  Cină

21:30 STINGEREA

VINERI – SÂMBĂTĂ:

8:30 – 9:30: Micul dejun

10:00 – 13:30: Activități

14:00 – 15:00: Prânz

15:00 – 16:00: Pauză

16:00 – 18:30: Activități

19:00 – 20:00: Cină

20:00: Activități de grup

21: 30 STINGEREA

DUMINICĂ:

8:30 – 9:30: Micul dejun

10:00 – 13:30: Activități

14:00 – 15:00: Prânz

CHECK OUT

Partenerii noștri

Dacă mai ai întrebări, îți stăm la dispoziție!

Ne poți contacta oricând pentru mai multe detalii legate de tabăra noastră de schi și snowboard. Între timp, poți arunca o privire peste video-urile noastre de pe Youtube.

ro_RORomanian

Informații importante pentru părinți

Ce trebuie șă știți?

SIGURANȚA COPILULUI DVS. ESTE PRIORITATEA NOASTRĂ!

Traseele montane nu vor fi încercate decât în momentul în care copilul va avea competența necesară pentru a parcurge traseul respectiv. Instructorii taberei vor decide dacă participantul deține aceste competențe.

Echipamentul de protecție este obligatoriu și include: cască, genunchiere + cotiere, mănuși.

SUPRAVEGHERE

În timpul zilelor de tabără, copii sunt în permanență supravegheați. Nici o activitate nu este acceptată fară a fi însoțiți de către instructorii noștrii.

Orele de trezire și de culcare sunt stabilite de catre staff-ul Straja Extreme Park, iar programul zilnic este prezentat încă de la sosirea în tabără. Programul se poate modifica în funcție de condițiile meteorologice.

Telefoanele mobile nu sunt acceptate pe parcursul activitățiilor. Ele vor fi adunate de către un instructor și înapoiate la sfârșitul zilei.

Numărul nostru de telefon vă stă la dispoziție la orice oră.

CAZARE ȘI MASĂ

Cazarea copiilor se face la cabanele partenere Straja Extreme Park. Camerele sunt de trei locuri.

Micul dejun, prânzul și cina sunt incluse în tariful taberelor, iar meniul este prezentat în prima zi.

În cazul în care copilul suferă de anumite alergii, este vegetarian sau preferă un anumit tip de mâncare, vă rugăm să ne anunțați în prealabil.

Vă rugăm să nu le puneți la pachet copiilor dulciuri sau sucuri. Meniurile sunt gândite pentru efort fizic, iar orice exces poate provoca disconfort.

ALCOOL/DROGURI/ȚIGĂRI

Aplicăm o politică foarte strictă în materie de droguri, alcool și tutun. Nu avem nici o toleranță față de orice abatere. În cazul în care un participant este găsit cu alcool, droguri sau tutun asupra sa, vor fi anunțați parinții și va fi trimis acasă imediat.

CE TREBUIE SĂ CONȚINĂ BAGAJUL

Vă rugăm să vă asigurați că bagajul include și următoarele lucruri:

 • Adeverința de la medicul de familie;
 • Echipament de protecție: cască, genunchiere + cotiere sunt OBLIGATORII;
 • Încălțăminte bicicletă (2 perechi)
 • Mănuși pentru bicicletă (cu degete lungi, de preferință)
 • Tricouri
 • Bluze / Hanorac cu mânecă lungă (câte una pentru fiecare zi).

ATENȚIE: Participanții NU au voie să se dea în bluze cu mânecă scurtă sau pantaloni scurți (în cazul în care nu au tibiere lungi).

 • Pantaloni lungi și pantaloni trei-sferturi
 • Șosete lungi
 • Geacă ploaie impermeabilă
 • Rucsac pe care să îl aibă la ei atunci când sunt pe traseu (să încapă geaca de ploaie, un tricou de schimb și sac de hidratare sau bidon apă).
 • Sac de hidratare sau bidon apă (să îl aibă cu ei mereu pe traseu)
 • Prosop
 • Șlapi de stat în cabană
 • Cameră bicicletă

 

Pe lângă cele prezentate mai sus, vă rugăm să mai completați bagajul cu tot ce considerați că au nevoie copiii în cele 6 zile în care sunt la noi

Să aveți în vedere faptul că participanții vor desfășura activități care implică efort fizic, astfel vor avea nevoie de mai multe schimburi.

De asemenea, vă rugăm să nu le puneți la pachet copiilor dulciuri sau sucuri. Meniurile sunt gândite pentru efort fizic, iar orice exces poate provoca disconfort.

Nu uitați de starea bicicletelor! Vă rugăm să le aveți în stare de perfectă funcționare. O revizie ar fi recomandată înainte de tabară noastră.

În final, tabăra de mountain bike pentru copii oferă oportunitatea perfectă pentru dezvoltarea abilităților fizice, mentale și sociale într-un mediu natural și stimulant. Este o experiență memorabilă care îi poate îndruma pe copii către o viață activă și echilibrată, în timp ce îi învață să aprecieze frumusețea și să respecte natura.