DESPRE NOI

Acum cinci ani, doi tineri pasionati de sport au inceput o noua etapa in viata lor:

Straja Extreme Park

Cinci ani de cand am facut cunostinta cu o comunitate de biciclisti foarte frumoasa, cinci ani de cand punem umarul la dezvoltarea acestui sport in Romania.

Pana acum cinci ani, noi ne desfasuram activitatea doar pe timp de iarna. Schiul face parte din viata noastra inca de la varsta de 4 ani, iar atunci cand am inceput sa predam schi celorlalti am inteles ca suntem facuti pentru a transmite mai departe pasiunea si cunoasterea noastra si altora, in special copiilor. Iar atunci cand iarna se termina, statiunea se golea, noi stiam ca trebuie sa facem mai mult. Asa ca am luat pasiunea noastra de vara si am transformat-o in business. De fapt, stiti vorba aia cu „fa ceea ce-ti place si nu vei mai munci nicio zi din viata ta”? Asa o vedem si noi: nu e business, e aventura si e placere!

De la an la an am inceput sa ne marim echipa, astfel ca acum avem alaturi de noi multi tineri talentati, cu multa experienta in ceea ce fac (atat national, cat si international), care ne impartasesc pasiunea.

Ce ne deosebeste de ceilalti? PASIUNEA! Da, suntem siguri ca toti pun pasiune in ceea ce fac, insa noi suntem prezenti tot timpul la orice activitate, fie ea din tabere, sarituri la airbag sau pur si simplu in interactiunea cu alti biciclisti. Ne dorim servicii de calitate, dar ne dorim sa fim implicati in mod direct. Ne place sa vorbim cu voi, ne place sa ne impartasim experientele cu oricine isi doreste.

Proiectul nostru de suflet din STRAJA EXTREME PARK a devenit cel cu taberele de biciclete. Am inceput acest proiect cu gandul de a readuce copiii in natura, facand ceea ce le place lor. Cred ca 90% dintre copii sunt toata ziua pe bicicleta, prin oras, unii merg chiar si la scoala cu ea. De ce sa nu vada cat de frumos e sa te dai in padure, pe trasee special amenajate pentru MTB.

Multi dintre ei au incercat dealurile de langa orasele natale sau chiar trasee de bicicleta din orasele mari. Ceea ce oferim noi este SIGURANTA. Imaginati-va ca fiul sau fiica dvs. se intalneste cu prietenii si merge „la dat”. Unde? La padure. Acolo stiu ei cateva poteci misto. Dar voi, parintii, stiti cum se dau ei? Ce viteza folosesc? Poarta casca? Ei bine, in tabere aceste intrebari nu exista. Totul se petrece sub atenta supraveghere a instructorilor, iar traseele sunt parcurse doar impreuna.

Nu avem grupe de sute de copii, pe care sa ii pierdem din vedere si sa nu stim ce fac. Nu. La noi taberele au maximum 15 participanti, cu 3 instructori prezenti mereu, atat la activitatile de zi, cat si la cele din cabana.

De aceea, la sfarsitul saptamanii, atunci cand voi parintii va intoarceti dupa copii, o sa vedeti o gasca de prieteni, prieteni care parca se cunosc de o viata. Nu cred ca am avut pana acum vreun copil care sa nu ne zica ca abia asteapta sa se intoarca si la anul in taberele noastre. Si chiar s-au intors 😊  iar multi dinte voi, parintii, ne-ati devenit prieteni. Va multimim pe aceasta cale si abia asteptam sa va revedem.

In incheiere, voiam doar sa va zic sa veniti la Straja. Nu, veniti in VALEA JIULUI. Fie ca e pentru biciclete, fie pentru drumetii sau plimbari, haideti pe la noi. Nu veti regreta, va asiguram de asta!

Va multumim!
Echipa,
Straja Extreme Park

Mai 2021

FII LA CURENT CU NOUTĂȚILE

FOLLOW US

LOCALIZEAZĂ-NE MAI UȘOR

FOLOSEȘTE GOOGLE MAPS

Coordonate Maps
45.322597364911445, 23.23752342114922
Stațiunea Straja, Jud. Hunedoara, România

ro_RORomanian